szállodánkról

Szállodánk Berekfürdőn, a Tisza tavi régióban 36 db kétágyas szobával, és 6 db apartmannal – ezek közül egy mozgássérültek számára is kényelmesen igénybe vehető -, teljes klimatizálással a strandfürdő közelében várja vendégeit.

2008-ban épült Vendégházunkban további 8 szoba található. A 2-3-4 személyes apartmanok kiválóan alkalmasak családok elhelyezésére.

Saját gyógyfürdővel, gyógyászattal rendelkezünk, ahol orvosi beutalóval a TB által támogatott kezeléseket lehet igénybe venni. Kezeléseink: iszappakolás, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti vízsugár masszázs és gyógymasszázs.

Éttermek Szövetségének tagja.

 

Fedett gyógyfürdőnkben egy 32 és egy 36 °C-os gyógyvízzel feltöltött medence, továbbá egy 25°C-os úszómedence található. A gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok, izom és ízületi fájdalmak kezelésére, baleseti utókezelés során is alkalmazzák, de kiváló idegrendszeri, vérkeringési zavarokra és nőgyógyászati megbetegedésekre is, továbbá ivókúraként is fogyasztható gyomorpanaszok kezelésére.

A kertben egész évben működő meleg vizes jacuzzi van. A kerti úszómedence, és a gyerekmedence nyári időszakban üzemel.
Vendégeink számára a wellness részleg és a finn szauna díjtalanul használható, térítés ellenében többféle masszázs, kezelés biztosítja a kikapcsolódást.
Wellness részlegünket napijegy ellenében külső vendégek is igénybe vehetik.

Az egész épület területén Wi-Fi szolgáltatás érhető el.

Az alagsorban játékterem, biliárd, asztali foci és bowling pálya működik és a kisebb gyermekeket a földszinten játszó szoba várja.

Konferenciatermünk 200 fő befogadására alkalmas, mely ideális helyszín konferenciák, tréningek, esküvők szervezésére. Földszinti Vadász termünk kiválóan alkalmas családi rendezvények lebonyolítására.

2012-ben szállodánk ismét elnyerte a „Jász-Nagykun-Szolnok megye Turisztikai Értéke” kitüntető címet.
2012 óta Hotelstars minősítéssel rendelkezünk, 3***Superior kategóriában.
Szállodánk a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tagja.